30 dienų prekių
grąžinimo garantija

Apmokėkite
kai gausite prekes

Nemokamas prekių pristatymas
perkant už 50€

Prekių pristatymas
per 2 - 3 d.d.

Prekių užsakymas telefonu: 
8-685-38678

Kategorijos

Pageidavimai

Prekių nėra

Krepšys Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60

Krepšys Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60

"Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60" - kelioninis krepšys yra puikus modelis tiek darbo, tiek laisvalaikio kelionėms.

350112170000

250,00€

Į krepšelį

Pridėti prie pageidavimų

Užduok klausimą!

Apie prekę

Krepšys Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60

"Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60" - kelioninis krepšys yra puikus modelis tiek darbo, tiek laisvalaikio kelionėms. Šio modelio universalumą atspindi tai, kad jį galima vežtis ne tik ant ratukų, bet galima neštis ir ant nugaros ar rankose. Šis krepšys pasitarnaus daugelyje skirtingų kelionių ir sėkmingai pakeis kitus krepšius ir kelioninės kuprinės.
Šis vokiečių gamintojo " Deuter" modelis puikiai tinka kelionėms lėktuvu. 60 litrų talpos modelį galima registruoti prieš išvykimą kaip registruotą bagažą. Poliuretano danga apsaugo nuo lietaus, o plastikinis dangtelis apsaugo krepšio apačią nuo dilimo. Nepaprastas šio modelio patvarumas suteikia jam beveik šarvo tvirtumą ir leidžia išgyventi ne vieną sunkią kelionę.
Kelioninį krepšį " Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60 " taip pat galima nešioti ant nugaros. Šiame modelyje petnešų sistema elegantiškai ir labai sumaniai paslėpta po nuimamo audinio sluoksniu. Dėl to, kai nenaudojamos petnešos ir krepšys naudojamas kaip tradicinis lagaminas su rankena, jis niekuo nesiskiria nuo kitų tipinių lagaminų ir kelioninių krepšių. Krepšyje naudojama " Deuter Contact" nešiojimo sistema turi specialiai pritaikytas reguliuojamas petnešas. Tai leidžia geriau prisitaiktyti krepšį pagal save. " Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60 " kelioninis krepšys yra labai praktiškas modelis. Du lengvai keičiami ir labai tvirti ratukai leidžia sklandžiai važiuoti. Rankeną, kurią naudosite naudodami krepšį ant ratukų, galima įkišti į specialų užtrauktuku užsegamą skyrių. Taip išvengsite netyčinio rankenos pažeidimo, kai naudojate krepšį nešdami jį rankoje ar ant nugaros. Be to, dėl patogių paminkštintų rankenų krepšį galėsite nešioti rankose.
Pagrindinis " Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60 " kelioninio krepšio " Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60 " skyrius yra lengvai atidaromas su plačia anga, todėl į jį lengva krauti bagažą, lengva rasti daiktus, o tinklinės kišenės ir dirželiai padės išlaikyti tvarką viduje. Priekyje ir viršuje taip pat yra kišenės su užtrauktukais. Jose galima nešiotis daiktus, kuriuos visada reikia turėti po ranka, pavyzdžiui, dokumentus, skrydžio bilietus, žemėlapius ar įkroviklius. Papildomi išoriniai suspaudimo dirželiai užtikrina, kad gabenami daiktai būtų kompaktiškesni ir neleistų bagažui pasislinkti gabenimo metu.
Šis " Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60 " kelioninis krepšys taip pat pasižymi pažangiomis saugos funkcijomis. Užtrauktukai susilieja viename taške, todėl juos galima saugiai užrakinti specialiu D formos žiedu. Taip krepšys bus apsaugotas nuo galimos vagystės ar neplanuoto atidarymo kelionės metu. Šiame modelyje yra NFC modulis, kad galėtumėte įkelti savo duomenis, todėl praradus bagažą būtų lengva jį grąžinti.
Krepšys, kuris pasiteisina kaip registruotas bagažas keliaujant lėktuvu;
Gali būti vežamas ratukais, nešiojamas ant nugaros ir laikomas rankoje;
60 litrų talpa;
Patogi " Deuter Contact" nešiojimo sistema;
Patvari konstrukcija su vandeniui atsparia danga;
2 lengvai keičiami tylūs ratukai;
Visiškai atidaromas lagamino tipo pagrindinis skyrius;
Priekinė kišenė su užtrauktuku kelionės dokumentams;
Viršutinė kišenė;
Išoriniai suspaudimo dirželiai;
Vidinės tinklinės kišenės;
Vidiniai suspaudimo dirželiai drabužiams;
Pagrindiniai užtrauktukai susijungia viename taške, kad būtų galima užsegti pakabinama spyna;
Ištraukiamas užtrauktuku užsegamas bagažo rankenos skyrius;
Dvi paminkštintos rankenos;
Talpa: 60 l
Svoris: 3320 g
Medžiaga: 600D poliesteris
Išmatavimai: 74 x 35 x 33 cm

Komentarai

Klientų komentarų kol kas nėra.

Parašyti savo atsiliepimą

Krepšys Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60

Krepšys Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60

"Deuter AViANT Duffel Pro Movo 60" - kelioninis krepšys yra puikus modelis tiek darbo, tiek laisvalaikio kelionėms.

Parašyti savo atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: