30 dienų prekių
grąžinimo garantija

Apmokėkite
kai gausite prekes

Nemokamas prekių pristatymas
perkant už 50€

Prekių pristatymas
per 2 - 3 d.d.

Prekių užsakymas telefonu: 
8-685-38678

Pageidavimai

Prekių nėra

Akcijos

Visi pasiūlymai

Naujos prekės

Visos naujos prekės

Informacija

Dvivietės palapinės

Dvivietės palapinės

Dvivietės palapinės - erdvios, greitai surenkamos, lengvai pastatomos. Palapinės festivaliams, žygiams, keliautojams su dviračiais ir kt. Stilingo dizaino bei patvarios medžiagos palapinės, su tinkleliu nuo vabzdžių. Prekiaujame šių gamintojų palapinėmis internetu: EUROTRAIL, HANNAH, COLEMAN, PINGUIN, FREETIME, HIGH PEAK, EURO TRAIL ir kt. Šiame kataloge galite įsigyti palapines gera kaina.

  • Turime Tik perkant internetu

    Palapinė HUSKY Sawaj 2 (Ultra Light)

    HUSKY Sawaj Ultra 2 – tai viena iš lengviausių...

    HUSKY Sawaj Ultra 2 – tai viena iš lengviausių HUSKY palapinių. Svarbiausi šios palapinės privalumai – neįtikėtinai mažas svoris ir labai geras atsparumas vandeniui. Išorinė palapinės dalis pasiūta iš silikonizuoto Ripstop nailono, kuris užtikrina palapinės lengvumą, patvarumą ir apsaugą nuo stipriausios liūties. Į konstrukciją įeina duraliuminio lankai, kurie leidžia dar labiau sumažinti svorį.

    HUSKY Sawaj Ultra 2 – tai viena iš lengviausių HUSKY palapinių. Svarbiausi šios...

    HUSKY Sawaj Ultra 2 – tai viena iš lengviausių HUSKY palapinių. Svarbiausi šios palapinės privalumai – neįtikėtinai mažas svoris ir labai geras atsparumas vandeniui. Išorinė...

    285,00€
    Į krešelį Smulkiau
  • Turime Tik perkant internetu

    Dvivietė palapinė Marmot Superalloy 2P

    Nepaprastai lengva, kompaktiška, bet erdvi...

    Nepaprastai lengva, kompaktiška, bet erdvi vasarinė dvivietė palapinė „Marmot Superalloy 2P“ – puikus sprendimas taupantiems svorį ir vietą.

    Nepaprastai lengva, kompaktiška, bet erdvi vasarinė dvivietė palapinė „Marmot...

    Nepaprastai lengva, kompaktiška, bet erdvi vasarinė dvivietė palapinė „Marmot Superalloy 2P“ – puikus sprendimas taupantiems svorį ir vietą.

    550,00€
    Į krešelį Smulkiau
  • Turime Tik perkant internetu

    Palapinė Snugpak Scorpion 2 (žalia)

    Snugpak® Scorpion 2 - itin kompaktiška ir...

    Snugpak® Scorpion 2 - itin kompaktiška ir lengva palapinė dviems. Greitai ir lengvai pastatoma, vidinė palapinė pagaminta iš No-See-Um Mesh tinklelio, apsaugančio nuo vabzdžių ir kt. Palapinė turi platų  prieangį daiktams laikyti. Avariniu atveju palapinėje galima sutalpinti šešis asmenis. Palapinės sveria vos 2,2 kg.

    Snugpak® Scorpion 2 - itin kompaktiška ir lengva palapinė dviems. Greitai ir lengvai...

    Snugpak® Scorpion 2 - itin kompaktiška ir lengva palapinė dviems. Greitai ir lengvai pastatoma, vidinė palapinė pagaminta iš No-See-Um Mesh tinklelio, apsaugančio nuo vabzdžių...

    345,00€
    Į krešelį Smulkiau