30 dienų prekių
grąžinimo garantija

Mokėkite grynais
kai gausite prekes

Nemokamas prekių pristatymas
perkant už 50€

Prekių pristatymas
per 2 - 3 d.d.

Prekių užsakymas telefonu: 
8-685-38678

Kategorijos

Pageidavimai

Prekių nėra

Opinel anglinio plieno peilis Nr.12 buko rankena

Opinel anglinio plieno peilis Nr.12 buko rankena

Prekė parduotuvėje Turime parduotuvėje
Prekė parduotuvėje
Šią prekę gyvai apžiūrėti ir įsigyti galite mūsų parduotuvėje:


Šiaurės pr. 47,
49200 Kaunas
8 685 38678
I-V: 09:00 - 18:00
VI, VII: Nedirbame

19,00€

Į krepšelį

Pridėti prie pageidavimų

Užduok klausimą!

Apie prekę

Opinel anglinio plieno peilis Nr.12 buko rankena

Opinel kišeninis peilis Nr.12 anglinio plieno ašmenimis - patikimas ir tvirtas pagalbininkas bet kokioje situacijoje. Tai idealus Opinel peilis kelionei, iškylai, kepsnių vakarėliui, žygiui pėsčiomis ar kitai veiklai gamtoje.

Geležtė:
Opinel kišeninio peilio Nr.12 geležtės ilgis - 12cm, ji pagaminta iš anglinio plieno. Pirmieji Opinel kišeniniai peiliai buvo pagaminti būtent iš anglinio plieno. Iš šio plieno pagaminti ašmenys garsėja itin aukšta kokybe bei tvirtumu. Anglies kiekis tokiame pliene - apiei 0,90 %, todėl ašmenys yra labai tvirti, gerai išlaiko aštrumą ir lengvai galandasi. Anglinis plienas iš pradžių lydomas Vokietijoje, o vėliau lydinys galutinai apdirbamas Prancūzijoje.
Opinel kišeninius peilius iš anglinio plieno rekomenduojama nelaikyti drėgnoje aplinkoje, po panaudojimo gerai nusausinti ir sutepti. Visos geležtės iš anglinio plienu su laiku gali oksiduotis ir įgauti tamsiai pilką spalvą -tačiau tai nekenkia aštrumui ar peilio kokybei.
Tradicinė „Opinel“ geležtė yra jatagano tipo. Kuriant šią formą įkvėpimo semtasi iš turkiško kardo lenktu smaigaliu. Jatagano tipo geležtei būdingas išgaubtas profilis, suteikiantis jai tvirtumo ir užtikrinantis daugkartinio galandimo galimybę.

Rankena:
Rankenoms „Opinel“ dažniausiai renkasi paprastojo buko medieną. Prancūzijos ūkiuose auginami bukmedžiai yra kieti, atsparūs išoriniams veiksniams ir lengvai apdorojami. Mediena atrodo vienalytė, o šviesi jos spalva gali varijuoti nuo geltonos iki rausvos. Buko medieną galima atpažinti iš gausių tamsių brūkšnelių. Siekiant rankeną apsaugoti nuo drėgmės ir nešvarumų, ji nulakuojama.

Komentarai

Klientų komentarų kol kas nėra.

Parašyti savo atsiliepimą

Opinel anglinio plieno peilis Nr.12 buko rankena

Opinel anglinio plieno peilis Nr.12 buko rankena

Parašyti savo atsiliepimą

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: